Enric I. Canela

El Web de la Universitat de Barcelona ens parlava de l’èxit de participació d’investigadors predoctorals a la la JIPI 2016. Comentava jo en aquest bloc el Final de Jornada d’Investigadors Predoctorals Interdisciplinària (JIPI) 2016.

Ara esperarem els resums que faran ells mateixos. A nosaltres, des de la UB, ens toca pensar com fer una mica més per acomplir el que ells volen, la comunicació interdisciplinària.

Com diu la notícia la cloenda de la jornada va estar a càrrec de la vicerectora de Transferència de Coneixement de la UPC, Esther Real; el president de l’IEC i catedràtic d’Ecologia de la UB, Joandomènec Ros, i la representant de la JIPI, Paula Córdoba i jo mateix. Em va tocar presidir-la en nom del rector que tot i haver confirmat i mostrat el seu gran interès en ser-hi no va poder desplaçar-se.

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació