Enric I. Canela

Llegia l’article How quality control could save your science publicat a la revista Nature fa pocs dies. L’article fa un recull de les estratègies que porten a terme diverses universitats per a la implantació de sistemes de qualitat que millorin la fiabilitat, integritat i traçabilitat dels resultats de la recerca.

Amb satisfacció he vist que entre els exemples que es citen a l’article hi ha la Universitat de Barcelona i el Servei de Qualitat de la Recerca. Això és el resultat de l’entrevista que va fer la redactora de l’article, Monya Baker, a Albert Cirera, professor Agregat del departament d’Electrònica que, entre altres coses, desenvolupa nanosensors de gasos, i a Carmen Navarro-Aragay, cap del Servei de Qualitat de la Recerca.

El fet que es citi la Universitat de Barcelona en aquest tema és un orgull i encoratja a tot l’equip responsable a seguir el camí que van iniciar fa ja uns quants anys.

Felicitats a tots els que ho fan possible.

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació