Enric I. Canela

L’U-Multirank és un rànquing que té com a objectiu comparar les universitats amb un conjunt d’indicadors i que aquests és puguin combinar a gust de l’usuari. Hi he escrit sovint, la darrera vegada a U-Multirank, un rànquing en el que és millor no ser-hi

El Grup de Coïmbra diu, com ja va fer la LERU, que aquests rànquing pateix greus deficiències i les institucions participants queden decebudes. El Grup creu, dit de forma planera, que els diners dels contribuents no s’han de llençar en bajanades. No gaudeix de les simpaties de massa gent i els que hi entenen el suspenen.

Diguem-ho bé: cal crear una base de dades pública de les dades que pugui ser utilitzada per a l’avaluació adequada de les institucions d’educació superior. L’informe està molt bé (agafar el document).

Comparteixo absolutament la meva crítica i segueixo creient que és una forma de pagar determinats centres o grups amb diners europeus sense que això ajudi a res.

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació