Enric I. Canela

Ahir a la Universitat de Barcelona vam celebrar tres coses. La primera i de més impacte social fou la merescuda investidura de doctor honoris causa a l’oncòleg i epidemiòleg Francesc Xavier Bosch. Llicenciat en Medicina i Cirurgia per la Universitat de Barcelona i doctor per la UAB.

Un dels missatges centrals del Dr. Bosch en el seu discurs va ser remarcar la importància de mantenir la consciència social pel que fa a les mesures de prevenció de les malalties. Bosch s’ha referit especialment a les campanyes de vacunació, i va destacar: «El secret o la trampa de les vacunes és que, en prevenir els casos de malaltia, la consciència social es debilita, i es permeten frivolitats que posen en dubte la necessitat de vacunar».

Ens va venir a la memòria les estúpides campanyes contra les vacunes de la monja Forcades (Les polèmiques vacunes). Un atemptat a la intel·ligència.

El seu discurs de gran interès i nivell.

Podeu llegir la informació més completa.

A l’acte també és va fer el lliurament dels premis extraordinaris de doctorat i màster i, més selectiu, el lliurament dels darrers Premis Claustre de Doctors

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació