Enric I. Canela

Un cop cada més L’Econòmic publica una col·laboració meva. Aquest més he escrit Falta suport a la Universitat. Un escrit crític i molest amb la classe política catalana, cap en concret, potser seria més una crítica a una visió conjunta de país.

El diari en destaca: S’ha lloat el sistema de recerca català obviant que la major part de la recerca de Catalunya es fa a les universitats i si ens fixem en la recerca en l’àmbit de salut, de gran nivell, haurem d’anar al conjunt format per universitats i hospitals. Tot, sense menystenir el gran paper dels centres de recerca, alimentats en gran part pels investigadors de les universitats…

Jo assenyalo ara: En els últims anys, per causes probablement alienes als responsables polítics directes de la universitat i la recerca, persones a les quals tinc en gran consideració, l’única visió i acció estratègiques de la Universitat, la recerca i la innovació l’ha exercit l’Associació Catalana d’Universitats Públiques, l’ACUP.

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació