Enric I. Canela

El Consell de Govern de la Universitat de Barcelona va aprovar dilluns una declaració institucional sobre el context polític actual i el paper que ha de jugar la universitat. Acaba dient que la Universitat de Barcelona, com a universitat històrica de Catalunya i la que té més reconeixement internacional d’entre totes les de l’Estat espanyol, per l’impacte de la seva recerca, manifesta la clara i majoritària voluntat de posar-se al servei de la societat catalana, com sempre ha fet, per tal de dur a terme, en col·laboració amb les institucions de govern i la resta d’universitats catalanes i centres de recerca, totes les accions necessàries per al progrés intel·lectual, científic i social de Catalunya.

Llegiu la declaració.

Tot i el seu llenguatge més polit no està gens lluny del que jo escrivia diumenge a L’Econòmic (veure La universitat vol més suport).

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació