Enric I. Canela

No estem bé en aquest rànquing. Potser perquè implica una acció positiva de donar-se d’alta, potser per desconeixement. Caldrà una campanya activa per guanyar visibilitat. Els creadors del rànquing han fet una crida en aquest sentit:

Benvolguts / des col·legues:

Com ja sabeu estem recopilant les dades bibliomètriques dels investigadors segons el seu perfil a Google Scholar Citations. Es tracta d’una base de dades molt més àmplia (almenys 5 vegades més gran) que Scopus o WoS, amb una millor cobertura de les CC socials i humanitats, a més de les tecnologies i les ciències “toves” i amb la benvinguda novetat d’incloure llibres.

És totalment gratuïta, al contrari que les citades, i permet entre altres opcions afegir treballs que no estiguin inclosos prèviament. Per això cal crear un perfil personal, preferiblement públic, que és totalment voluntari. Aquest perfil s’omple automàticament, facilitant un llistat bastant exhaustiu, i amb l’afegit d’una col·lecció de mètriques interessants i útils. El llistat es pot ampliar o corregir, fusionant registres duplicats o eliminat els errònies o aliens.

El procés és senzill i animem a tothom, no només a crear el seu perfil, sinó a convèncer i ajudar a tercers a crear el seu propi. Podreu veure en aquests llistats que ja s’han inscrit molts
investigadors, però que falten encara molts més
.

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació