Enric I. Canela

Llegia fa poc una reflexió que venia a dir que no s’està fent res per posar en funcionament els nous graus de tres anys. Jo també penso igual, veig la cosa completament aturada.

No veig tampoc idees noves de com fer conviure graus de tres anys i graus de quatre anys. Jo tornaré a insistir en una idea que a Catalunya podria fer fortuna. Un model de continuïtat de tres, quatre i cinc anys. Amb els graus de cinc anys que comprenguessin també el màster.

Pensar la fórmula legal i acadèmica per fer possible els títols de tres, quatre i cinc siguin possibles. Com fer, per exemple, que la Química sigui de tres, quatre i cinc anys? Ho veig perfectament factible per cal un sistema acadèmic diferent. Ho veig possible en Química i ho veig possible en Bioquímica, coses que conec.

Quins títols i quines competències haurien de tenir? Jo no m’amoïnaria molt en això. Evidentment tres i quatre grau, i cinc màster. Tres i quatre el mateix? Sí des d’un punt de vista legal, però el mercat hauria de diferenciar.

Al món les coses són així. Clar que fer que ho entenguin els del Ministeri i que això es pugui verificar…

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació