Enric I. Canela

Només aprofito aquest espai per agrair l’extraordinària feina que fa el Blog de l’Observatori de la Recerca (OR-IEC). Agafo l’article Anàlisi de les beques i ajuts de formació de personal investigador (1997-2014). No faré cap anàlisi, només poso una figura en la que es veu, en percentatge, la distribució dels ajuts. Resta de centres indica tot el que no són universitats. Us deixo que el feu vosaltres. Ho faré un altre dia, en calent no és bo parlar. Les dades mare les podeu veure a l’article Anàlisi de les beques i ajuts de formació de personal investigador (1997-2014).

Una resposta a “Com s’han distribuït les FI a Catalunya”

  1. […] la Direcció General de Recerca de la Generalitat de Catalunya, beques pre-doctorals. Ahir escrivia Com s’han distribuït les FI a Catalunya. Rebia un comentari d’un company de la UB, distingit investigador, que em deia: Sembla que la […]

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació