Enric I. Canela

Llegia un, com sempre, imprescindible article d’Antonio Arias. Parla de la trobada que va tenir lloc ahir a la Universitat d’Oviedo entre Presidents i secretaris de consells socials de l’Estat espanyol amb tres destacats membres del Tribunal de Comptes d’Espanya: El seu president (Ramón Álvarez de Miranda), el conseller responsable de Comunitats autònomes (i per tant de les universitats, Àngel Algarra) i el seu el fiscal- Cap (Miguel Ángel Torres) que van presentar sengles ponències i van debatre amb els assistents sobre múltiples aspectes de la gestió i el control de les universitats públiques.

Entre altres coses, que no reprodueixo, Antonio Arias escriu que Álvarez de Miranda va avançar que per al pròxim any van executar el mandat de la Comissió Mixta Congrés-Senat- Tribunal de Comptes i realitzaran un nou informe horitzontal sobre la Universitat espanyola, similar al que van realitzar sobre l’exercici pressupostari 2003 i 2012, però a diferència d’aquests, tindrà més a veure amb el seguiment de les recomanacions d’anteriors informes i va posar com a exemples la implantació de la comptabilitat analítica o de l’inventari d’Entitats dependents de les universitats.

Recomano als responsables dels temes financers la lectura completa del text. També ho han de llegir alguns responsables de consells socials. Veig, en algun cas, poca implicació, en altres temes supeditació el Govern. Com deia, imprescindible article.

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació