Enric I. Canela

Llegia que el Consell de Govern de la UAB va aprovar el 10 de març la convocatòria d’eleccions a rector o rectora de la UAB. Les eleccions tindran lloc el dia 19 de maig pròxim. Si s’escau segona volta de les eleccions, aquestes tindran lloc una setmana després, el dijous 26 de maig.

El calendari electoral aprovat pel Consell de Govern recull, entre altres dates i terminis, la publicació dels censos electorals provisionals el 12 d’abril; el termini per a la presentació de candidatures del 13 al 22 d’abril (i la proclamació definitiva el 29 d’abril); la campanya electoral del 29 d’abril al 19 de maig; el termini per a exercir el vot anticipat del 30 d’abril al 17 de maig a les 9,30 hores; i el dia de les eleccions el dijous 19 de maig. La segona volta de les eleccions, si s’escau, tindran lloc el dijous 26 de maig (del 23 al 24 de maig, a les 9,30 hores, es podrà exercir el vot anticipat de la segona volta).

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació