Enric I. Canela

Llegia que Pere Castells, coordinador de la Unitats d’Estudis i Recerca en Ciència i Cuina del Campus de l’Alimentació de la Universitat de Barcelona, acaba de publicar el llibre ‘La cuina del futur’. El llibre conté aportacions d’especialistes de diferents disciplines: la xef Carme Ruscalleda, els investigadors Ramon Estruch (UB-Hospital Clínic), Cristina Andrés-Lacueva (UB), José Alfonso Canicio (IQS), Felip Fenollosa (Fundació CIM-UPC) i Jordi Torres (UPC-BSC); el dissenyador Martí Guixé; el director general de Lecué Xavier Costa; Àngela Jover, sotsdirectora general de Cuina Justa – Fundació Cassià Just. I ofereix dos epílegs a càrrec de Ferran Adrià i Joan Roca i un pròleg de Màrius Rubiralta, director del Campus de l’Alimentació Torribera, i un prefaci de Tom Hockaday d’Oxford University.

Pere Castells va formar part del primer equip d’investigació d’elBullitaller l’any 2003, que després es convertí en el departament científic d’elBulli. Home de confiança del cuiner Ferran Adrià, entre el 2004 i el 2012 va ser el coordinador de recerca de la Fundació Alícia (Ciència i Alimentació). I a partir del 2013 va incorporar-se al Campus de l’Alimentació de la UB coordinant la unitat UB-Bullipèdia.

Pere Castells és un gran expert i podeu conèixer algunes de les coses que ens vol explicar al seu Web.

Una resposta a “La cuina del futur de la mà d’un gran expert”

  1. […] quatre mesos escrivia La cuina del futur de la mà d’un gran expert. Era un escrit arran que havia llegit que Pere Castells, coordinador de la Unitats d’Estudis […]

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació