Enric I. Canela

Avui la Conferència de rectors de les universitats de l’Estat, la CRUE, ha decidir prorrogar la moratòria perquè les universitats no ofereixen carreres universitàries de tres anys fins al curs 2017-2018.

Esperen que un nou govern espanyol posi odre. Esperen que el govern espanyol faci una llista de títols que poden ser de tres anys i títols de quatre. A massa gent li fa por l’autonomia. Crea problemes.

No m’estranya que Espanya sigui un país de segona. Ha de ser el govern el que decideixi quins títols seran de tres i quins de quatre! Ho defensa la conferència de rectors, santa misèria. Els britànics ens deuen mirar astorats.

Diu que la cosa té a veure amb els preus. Els estudiants s’enfaden si han de pagar el quart any a preu de màster. Tota la raó als estudiants. No haurien de pagar res per la universitat, però estic en minoria i no em fan cas. De totes formes no cal fer moratòries, el que cal és aplicar un política de preus coherent.

Paral·lelament tothom intentarà saltar-se la moratòria perquè diu que no s’aplicarà en casos de “graus innovadors”. Els nous graus catalans seran “innovadors” i com que no tenim cap “no innovador” preparat, ja s’ho faran.

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació