Enric I. Canela

Llegim avui que la Universitat de Barcelona és la primera universitat de l’Estat en 17 de les 42 disciplines del coneixement que analitza la nova edició dels QS World University Rankings by Subject 2016: en 10 disciplines ocupa la primera posició en solitari i en les 7 restants la comparteix amb altres universitats. En aquest rànquing internacional, que s’ha fet públic avui, la Universitat de Barcelona és una de les 100 millors del món en 16 de les 42 disciplines del coneixement. En 34 disciplines es classifica en el top 200.

La Universitat de Barcelona destaca com una de les 50 millors universitats del món en les disciplines d’Arqueologia (35a posició mundial) i Filosofia (41a posició mundial). És, a més, l’única universitat espanyola que destaca entre les 100 millors institucions mundials en 16 disciplines: Arqueologia, Art i Disseny, Lingüística, Filosofia, Agricultura i silvicultura, Medicina, Infermeria, Farmàcia i Farmacologia, Llengües Modernes, Química, Ciències Marines i de la Terra, Ciències Mediambientals, Física i Astronomia, Antropologia, Geografia, Dret i Educació.

Podeu completar la notícia al Web de la Universitat de Barcelona.

Una resposta a “Lideratge de la Universitat de Barcelona”

  1. […] escrivia Lideratge de la Universitat de Barcelona referint-me als resultats de l’edició dels QS World University Rankings by Subject 2016. […]

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació