Enric I. Canela

En relació al malaurat accident de Freginals, que va afectar a la nostra comunitat universitària amb la mort de 13 estudiants Erasmus, escrivia Trist moment per a la Universitat. Un record molt curt i sentit.

Ara em faig ressò de la posició del rector de la Universitat de Barcelona, Dídac Ramírez, de personar-se en la causa oberta al Jutjat d’Instrucció núm. 3 d’Amposta, amb l’objectiu de donar suport als afectats i posar-se a disposició del mateix jutjat en les tasques d’identificació de les víctimes, per tal d’agilitzar tant com sigui possible els posteriors tràmits de repatriació.

Una manera més de mostrar una elevada sensibilitat i sentit de servei que honora la nostra universitat. No m’estaré de dir que si les coses són així, si es mostra aquest gran suport, és gràcies a que el nostre rector ha pres un lideratge que just és reconèixer i agrair.

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació