Enric I. Canela

Naturalment em refereixo al CRAI de la Universitat de Barcelona. Jo sóc dels que segueixo parlant més de la Biblioteca que del CRAI. Parlo de la Biblioteca per felicitar a la direcció i tot els eu equip. Em declaro fan de la Biblioteca de la UB. Ho he dit moltes vegades i en moltes situacions. Ens estan donant un servei excel·lent, a tota la comunitat, sempre innovant i liderant moltes coses. No faré més l’article.

Ho fan d’altres. Ha rebut, en data de 22 de febrer de 2016, el Segell d’Excel·lència Europea EFQM 400+, essent la primera biblioteca universitària catalana amb aquest reconeixement atorgat pel Club Excelencia en Gestión (CEG), entitat que representa a la European Foundation for Quality Management (EFQM).

El Segell d’Excel·lència Europea EFQM 400+ serà lliurat al CRAI de la Universitat de Barcelona ,en acte oficial, el dia 5 d’abril de 2016 al Rectorat de la Universitat.

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació