Enric I. Canela

Llegia Carreras a la medida, sí, pero ¿a qué precio? Una reflexió sobre la duració de les carreres. La realitat és que s’aniran fent carreres de tres anys i que manarà el mercat. El problema és que seran les universitats privades les que aniran entrant en aquest territori i que els damnificats seran els estudiants que hauran de pagar més.

No m’agrada és el d’alguns primers graus catalans de 180 crèdits siguin fets per centres adscrits a universitats públiques. De moment hi haurà beques que cobriran gran part del cost. Després aniran evolucionant les coses i ja veurem com es van creant illes amb graus de tres anys, atractius, en centres que podran imposar preus amb les universitats darrera. Això no vol dir, ni molt menys, que estigui en contra de la bona feina dels centres adscrits. El que no m’agrada és la moratòria.

No m’agrada gens començar així. Part de la culpa la tenen els estudiants, que en comptes de demanar uns preus adequats demanen moratòries.

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació