Absurditat universitària


Enric I. Canela

Llegia que el ministre d’Educació, Cultura i Esport, Íñigo Méndez de Vigo, i el president de la Confederació de Rectors de les Universitats Espanyoles (CRUE), Segundo Píriz s’han trobat per acordar la creació d’una comissió mixta per acabar de perfilar la Prova d’Accés a la Universitat (PAU) per 2017-2018.

No comprenc aquesta insistència de la CRUE. La revalida a final de batxillerat ja és una prova de coneixement general de validesa estatal. Què volen? Una altra prova igual? Si així ho acordessin ja serviria.

A més, ha dit el ministre que enguany es pagarà una part important de les beques generals, cosa que suposa un avançament significatiu en el temps de pagament respecte a anys anteriors. Això si és positiu.

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació