Enric I. Canela

Avui L’Econòmic publica el meu article mensual. Una vegada més el dedico a reflexionar sobre el model universitari. El titulen: El futur de les proves d’accés. Les PAU.

L’Econòmic en destaca: La conferència dels rectors de les universitats espanyoles ha demanat pròrroga, no vol que se suprimeixin les PAU, però el Ministeri d’Educació ha dit que no, que s’apliqui la nova llei. Els rectors volen una prova d’accés a la universitat que serveixi igual arreu de l’Estat, cosa a la qual ens havíem negat sempre des de Catalunya. No volíem el districte obert espanyol, però vam perdre.

Es tracta d’una reflexió, des de la que penso que hauria de ser l’òtica d’un país que vol tenir un sistema universitari propi i competitiu. La veritat és que em mostro decebut per la manca d’esperit de lluita per un model propi.

Segurament també diria: La comoditat per davant de la qualitat.

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació