Enric I. Canela

Llegia al Blog del CSUC que el nombre de tesis doctorals de les universitats de Catalunya, el TDX, dipositades és de 23.000. Aquesta és una bona notícia. Una més de les bones notícies a la que ens tenen acostumats alguns organismes, no exactament administració de la Generalitat.

No importa quina sigui la tesi doctoral que té l’honor de ser la 23.000, en aquest cas de la Universitat de Girona. El que és important és el nombre de documents i el bon funcionament del CSUC.

Cal dir que s’han incorporat moltes darrerament. La finalització dels cinc anys de termini que tenien per defensar la tesi doctoral els matriculats abans de l’11 de febrer de 2011, quan es va publicar el Reial Decret 99/2011 sobre el doctorat ha provocat un allau de lectures.

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació