Enric I. Canela

Llegia un post sobre l’informe La comunidad universitaria española opina, basat en l’aplicació de diversos sondejos d’opinió i realitzat per Víctor Pérez-Díaz i Juan Carlos Rodríguez per la Fundació Societat i Educació.

La nota tracta de l’opinió d’estudiants sobre si tenen intenció d’obtenir el títol de doctor. Els resultats globals diuen que un 44,9% si voldrien fer la tesi doctoral, un 45% no. Diu que un 5,3% estan fent-la i un 4,8% estan fent cursos de doctorat.

Són, com bé diu el text, previsions que no tenen perquè convertir-se en realitat, però mostra un interès. L’enquesta sembla ser del curs 2013-2014. No entenc gaire com pot dir-se que un 4,6% dels enquestats està fent “els cursos de doctorat”. No existeixen de fa bastants anys.

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació