Enric I. Canela

Gràcies al sempre actiu Josep M. Vilalta, Secretari Executiu de l’Associació Catalana d’Universitats Públiques (ACUP) i Director Executiu de la Global University Network for Innovation (GUNi), he llegit que l’Associació Catalana d’Universitats Públiques (ACUP) ha viatjat al Marroc durant la primera setmana d’abril per a donar un nou impuls a la cooperació universitària. La nota és L’ACUP i les universitats marroquines aposten per la recerca conjunta per a contribuir al desenvolupament sostenible.

Llegia que aquest viatge és una de les accions emmarcades dins del conveni de col·laboració entre l’ACUP i l’ACCD per a promoure la cooperació universitària per al desenvolupament (CUD) i recollir els requeriments i necessitats de les universitats públiques marroquines.

A veure en què ho traduirem i com es connecta amb les estratègies de les universitats. Els rectors marroquins han proposat una trobada entre la Conferència de Rectors de les Universitats Marroquines (Conférence des Présidents d’Université, CPU) i l’ACUP, que tindrà lloc a Barcelona, a finals de maig.

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació