Enric I. Canela

La II Festa de la Ciència UB tindrà lloc el divendres 29 d’abril de 2016 a l’Edifici Històric de la Universitat de Barcelona, amb el doble objectiu d’apropar a la ciutadania, d’una manera lúdica i divertida, la recerca, la innovació i el coneixement, i alhora, fer accessibles a tots els públics diverses investigacions que es duen a terme actualment a la Universitat.

Al llarg de tot el dia hi haurà la possibilitat de participar activament en tota mena d’activitats de caràcter científic, com ara demostracions d’investigadors, jocs, tallers… i una gimcana dissenyada especialment per a grups escolars i per a grups de públic general que permetrà als assistents gaudir de la festa d’una manera més participativa.

Podreu trobar més informació sobre continguts, recomanacions, premis i inscripcions al web de la Festa. Durant els propers dies, s’anirà completant el programa d’activitats i tallers d’enguany.

La Unitat de Cultura Científica i Innovació (UCC+i) de la Universitat de Barcelona és l’organitzadora de l’esdeveniment, que té el finançament de la Fundació Espanyola per a la Ciència i la Tecnologia del Ministeri d’Economia i Competitivitat i l’Obra Social La Caixa, i el suport de SABA.

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació