Enric I. Canela

L’altre dia el Parlament va aprovar una moció presentada per la CUP-CC referent a paralitzar l’aplicació del 3+2 i habilitar espais de debat per decidir el model universitari a Catalunya.

Llegint la moció aprovada, no veig que aporti res al que ja va aprovar el Consell Interuniversitari de Catalunya.

El que no veig que s’hagi fet és presentar una moció per millorar el sistema universitari. Ens quedem amb les formes però no amb el fons dels problemes. Si una cosa és cara, la suprimim en comptes de fer-la barata. Una gran pensada.

Per què no es revisa a fons el DECRET 118/2015, de 23 de juny, pel qual es fixen els preus dels serveis acadèmics a les universitats públiques de Catalunya i a la Universitat Oberta de Catalunya per al curs 2015-2016? Hi ha molt a fer de cara a fer més just el sistema.

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació