Enric I. Canela

Ara el ministeri d’Educació, Cultura i Esport ha fet una sentència històrica. Diu que el ministeri controlarà el disseny, el contingut i les característiques de la prova final de batxillerat a què obliga la nova llei d’educació, per assegurar la igualtat i unitat entre totes les regions amb un marc homogeni. L’Espanya eterna.

Per sort diu que ens deixarà decidir l’execució, la data, la fixació de tribunals i l’avaluació. Si deixa fixar la data, molt igual no seran. Sembla que aquest examen s’haurà d’aprovar per obtenir el títol de batxiller i ja no valdrà la nota del centre educatiu.

Això entrarà en vigor en el curs 2016-2017.

Sembla, també, que les proves d’accés a la universitat, les PAU, les volen enquadrar en aquesta prova. En quest cas, però, com fins ara, en la nota final pesarà un 60% la qualificació de batxillerat i un altre 40% aquesta prova a la universitat. I se seguirà puntuant sobre 10 i, aquells que vulguin, posaran examinar-se de més assignatures més per arribar al 14.

Esperarem un decret que digui què volen fer. Quins ganes d’embolicar, tant el ministeri com la CRUE.

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació