Enric I. Canela

La Comissió d’Economia i Competitivitat del Congrés ha debatut avui una proposició no de llei, presentada pel PSOE, per situar la R + D + I com una prioritat política i social a Espanya. Tothom ha dit que sí tret del Partit Popular. Normal, és al·lèrgia.

També han defensat que l’Agència Estatal de Recerca no sigui un apèndix del Govern, pel que ha proposat modificar els seus estatuts, i ha promès augmentar fins a un 2,5 % la inversió en R + D + I com a percentatge del PIB, això sense oblidar l’objectiu europeu d’arribar al 3 % del PIB.

Aquest discurs ja me’l sé. Com que dissoldran el Congrés, això no servirà per a més que per gastar tinta.

Que l’Agència Estatal de Recerca és un apèndix del govern espanyol ja ho vaig denunciar a Presentació de l’Agència Estatal de Recerca.

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació