Enric I. Canela

La notícia de la UAB del dia 29 d’abril és que la Junta Electoral ha fet la proclamació definitiva de les candidatures a rector o rectora següents: Margarita Arboix, catedràtica de farmacologia, i Antoni Méndez, catedràtic de física teòrica. La campanya electoral es desenvolupa entre els dies 29 d’abril i el 19 de maig, dia de les eleccions.

Margarita Arboix es va presentar la darrera vegada, al 2012, i va quedar fora a la primera volta, un estret marge amb quatre candidats (veure Resultats de la 1a volta a les eleccions al rectorat de la UAB)

Per sort, per a la UAB, només hi ha dos candidats cosa que permet triar millor. Quan hi ha més el repartiment fa que no sempre surtin els més volguts.

Una resposta a “Dos candidats al rectorat de la UAB”

  1. […] s’han celebrat eleccions a la UAB. Es presentaven dos candidats (veure Dos candidats al rectorat de la UAB). La catedràtica de Farmacologia, Margarita Arboix, és la nova […]

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació