Enric I. Canela

Avui ha tornat a sortir l’Econòmic i com que encara hi col·laboro hi ha un article meu. L’han titulat: Societat digital i Universitat. Intento explicar que es fan prediccions que, al meu parer, no es poden fer sobre la universitat, com si la universitat fos com Lourdes. La universitat no resoldrà els problemes de la humanitat. Fumut és quan els que prenen decisions sobre la universitat, de dins o de fora, no ho entenen. I això passa cada dia. En lloc de fer coses útil, molesten.

Suposant una universitat màgica, en tres, quatre o cinc anys d’estudis no es transforma una persona que ha estat educada en un altre entorn i amb una família i amistats determinada.

És del gènere idiota pensar que la universitat crearà emprenedors en un país on es neguen les condicions per ser-ho. Em sorprèn que tanta gent perdi el temps en decorar el temple d’arribada i en destruir el camí per arribar-hi.

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació