Enric I. Canela

En la convocatòria de 2016, el Ministeri d’Educació, Cultura i Esport destinarà 103 milions d’euros per a programes de mobilitat internacional. El Programa Erasmus Plus comptarà amb 5 milions d’euros més que l’any anterior, de tal manera que es destinaran un total de 90 milions d’euros que permetran finançar projectes de mobilitat entre els països del Programa.

Aquest increment de pressupost permetrà incrementar el finançament de l’estada dels estudiants dels actuals 5 a 7 mesos, mantenint un alt de nombre de mobilitats. A més, s’incrementen en un 56% les mobilitats per a practiques (més de 10.000); i augmenten sensiblement la ajudes que reben els estudiants amb menys recursos que passen de 3 milions a 5 milions (un 66% d’increment respecte al curs passat).

A partir d’aquesta convocatòria de 2016 s’unifiquen en una sola la totalitat dels fons destinats a les beques Erasmus per mitjà del cofinançament per part del Ministeri d’Educació, Cultura i Esport de la convocatòria general Erasmus + gestionada pel Servei Espanyol per a la Internacionalització de l’ educació (SEPIE). D’aquesta manera, se simplifica i racionalitza la gestió de la convocatòria Erasmus + amb l’objectiu de millorar la qualitat de les mobilitats dels estudiants.

Aquests és un procés racional. Poc a poc es van desmuntant les genialitats que va fer el ministre Wert.

Podeu completar la informació.

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació