Enric I. Canela

Guillermo Dorronsoro (@guillerdorron) ha publicat Elemental, querida Universidad. Un article de lectura divertida, Guiller sempre escriu de manera que enganxa, que ens posa de manifest que la universitat britànica ha preparat un llibre blanc (Success as a knowledge economy: teaching excellence, social mobility and student choice) que ens il·lustra sobre Universitat que la societat britànica, i potser la nostra, necessita ara. De fet planteja l’evolució que vol per a l’educació superior i el sistema de recerca. L’article de Guillermo Dononsorro ens dóna algunes pistes. De totes maneres el llibre és curt (85 pàgines) i té un resum executiu de còmoda lectura.

Un altre obsequi que ens fa aquest article és citar Julen Iturbe-Ormaetxe i el seu article 10 preguntas incómodas para la universidad. Una provocació agradable de respondre.

Una resposta a “Llibre blanc sobre la universitat i la recerca”

 1. a 22 maig 2016 a les 8:45 Guiller

  Moltes gràcies Enric,
  Siempre estás atento, siempre eres amable.
  Me pongo como objetivo citar más veces tu blog, que siempre está lleno de información de interés, y comentarios comprometidos.
  abraçada!
  Guiller

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació