Enric I. Canela

Demà dijous, 2 de juny, es podran veure els deu curtmetratges presentats al II Concurs Comas i Solà, en un acte que tindrà lloc a l’Edifici Històric de la Universitat de Barcelona i que començarà a les 19.30 h. La mostra —que vol ser un punt de trobada dels estudiants de doctorat de la Universitat— estarà conduïda per Xavier Luri, professor del Departament d’Astronomia i Meteorologia i membre del grup de monologuistes científics Big Van.

El II Concurs Comas i Solà està organitzat conjuntament per l’Escola de Doctorat i la UCC+i, i té l’objectiu d’apropar la ciutadania, mitjançant un canal àgil i visual, a la recerca que es duu a terme a la UB, així com donar visibilitat als estudiants de doctorat com a motor de la recerca de la Universitat. El jurat ha valorat l’originalitat dels vídeos, així com el rigor científic, la capacitat de síntesi dels conceptes científics explicats i la claredat del missatge perquè les peces audiovisuals siguin comprensibles per a un públic no especialitzat ni habituat al llenguatge científic.

Hi esteu tots convidats.

Podeu llegir la notícia completa.

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació