Enric I. Canela

Fa uns dies la UOC va organitzar una jornada a Madrid de presentació del llibre “Universidades Corporativas – Forjando personas para ganar el futuro” coordinat per Toni Ramos. Diu el coordinador en una entrevista: El 90% del que aprenem succeeix fora d’una aula i ja es parla d’ecosistemes d’aprenentatge.

Cinco Días publica El ‘boom’ de las universidades corporativas. Un article que explica com les universitats, amb altre nom, de les grans companyies continuen malgrat la crisi apostant per aquest model de formació continuada in company.

Crec que les universitats hauríem de participar de forma activa en projectes i realitats de les universitats corporatives.

També crec que ningú en la funció pública hauria de poder millorar la seva posició i retribució sense passar per programes serioses d’universitat corporativa aliena a l’administració. Excessius cursos inútils per tenir punts i pocs resultats.

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació