Enric I. Canela

Ahir va acabar amb un vespre bonic. Es va fer l’acte de lliurament dels premis de la segona edició del Concurs Comas i Solà, un certamen de curtmetratges en què es promou que els investigadors en formació expliquin la seva recerca al públic general.

Les doctorandes de la Universitat de Barcelona Joanna Sierpowska, Elisabet Tintó i Silvana de Souza Pinheiro són Sierpowska, amb Brain mapping, ha guanyat en la categoria de millor vídeo; Tintó, amb ap2-hs, un gen important en el paràsit de la malària?, s’ha endut el premi en la modalitat de vídeo més original, i Pinheiro, amb Un microscopio virtual, ha estat guardonada pel vídeo més popular.

Al vestíbul de l’Edifici Històric, els assistents van poder veure tots els vídeos presentats al certamen. L’acte el va conduir Xavier Luri, professor del Departament d’Astronomia i Meteorologia i membre del grup de monologuistes científics Big Van. Els membres del jurat havíem estat Estrella Montolío, en representació de l’Escola de Doctorat; Olga Giralt, en representació del Servei d’Audiovisuals de la Universitat de Barcelona, Marga Becerra, en representació de la Unitat de Cultura Científica i Innovació (UCC+I) de la UB i jo mateix com a vicerector de Política Científica

2 respostes a “El triomf de les investigadores divulgadores”

 1. a 03 ag. 2016 a les 3:46 Oscar

  Bona tarda,

  En ple mes d’agost li voldria demanar informació, a veure si me la pot donar. Estic organitzant la secció de videos de la XIV trobada d’història de la ciència que es fa a castelló a finals d’Octubre. M’agradaria convidar a les alumnes Elisabet Tintó i Silvana de Souza. Com podria contactar amb elles? En tens cap referència?
  Gràcies, salutacions i bones vacances.

  Oscar

 2. a 13 ag. 2016 a les 5:52 Enric I. Canela

  Hola Oscar,
  Jo no ho sé, però Marga Becerra (mbecerra@ub.edu) et podria donar les dades.No sé si les tindrà a mà. De totes formes busco.
  Records
  Enric

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació