Enric I. Canela

El govern espanyol es caracteritza per tenir un condicionament pavlovià. Un reflex condicionat que el fa salivar quan sent alguns de les paraules, constitució, constitucional, tribunal constitucional. S’omple la boca en defensa de la constitució espanyola i el deure d’acarar-la. Tanmateix són uns incomplidors. Quan la constitució els obliga, no acaten les seves decisions.

Per tercera vegada el Tribunal Constitucional ha dictaminat (i 2) que els beques universitàries són competència de la Generalitat. La cosa arrenca de l’any 1999 i d’una sentència, favorable a la Generalitat de Catalunya, de l’any 2001, en ple estasi aznarià. De totes formes en aquests anys, a banda d’Aznar i Rajoy, ha governat Rodríguez Zapatero. Més o menys la mateixa cosa amb tons diferents.

Naturalment és una de les fórmules habituals per prendre’ns el que és nostre.

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació