Enric I. Canela

Francesc Xavier Grau Vidal dos dies abans de les eleccions escrivia 26-J: La Educación Superior y la Investigación, ausentes de la campaña electoral. És una afirmació certa i repetida per moltes persones de l’àmbit.

Cal saber com es fa un programa electoral i el nivell de molts dels que participen en la seva elaboració Pregunto: heu sentit gaire coses intel·ligents en aquesta campanya electoral? I en l’anterior? Heu vist en aquest govern espanyol alguna estratègia lligada a la universitat i la recerca? Vau veure la gran política universitària d’Ignació Wert, no enyorat. La política de recerca dels ministeri implicat, Economia i competitivitat, espectacular.

A la campanya es tracta d’insultar i intentar ser graciós. Ningú no s’ha plantejat, ni tan sols per fer-se simpàtic als electors científics, un pla estratègic de ciència. Com diu Patrícia Fernández de Lis: EUA, Suècia o Japó no inverteixen en R + D + I perquè siguin rics, són rics perquè inverteixen en R + D + I. Doncs això no ho arregla ni l’àngel Marcelo.

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació