Enric I. Canela

El proppassat dia 4 es van fer públiques les subvencions Proof of Concept (PoC) 2016 que concedeix el Consell Europeu de Recerca (ERC).

Només poden optar a aquests ajuts investigadors que ja compten amb una subvenció de l’ERC i tenen per objectiu explorar el potencial comercial o la innovació dels resultats de la seva recerca prèviament finançada.

El pressupost del 2016 és de 20 milions d’euros i cada ajut és de 150.000 euros. Dels 141 investigadors finançats per l’ERC que es van presentar a la primera ronda de la competició, 44 han rebut la beca; 4 d’ells són investigadors catalans. Dos de la Universitat de Barcelona i dos de la Universitat Pompeu Fabra. Són: Marcelo Bertalmío de la Universitat Pompeu Fabra, Manel Esteller de la Universitat de Barcelona, però com a Fundació Institut d’Investigació Biomèdica de Bellvitge (IDIBELL), Juan Daniel Prades Garcia de la Universitat de Barcelona i Salvador Soto-Faraco de la Universitat Pompeu Fabra.

De l’Estat espanyol també ha rebut un ajut un investigador de la Universitat de Santiago de Compostel·la.

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació