La cuina té molta ciència


Enric I. Canela

Fa quatre mesos escrivia La cuina del futur de la mà d’un gran expert. Era un escrit arran que havia llegit que Pere Castells, coordinador de la Unitats d’Estudis i Recerca en Ciència i Cuina del Campus de l’Alimentació de la Universitat de Barcelona, acaba de publicar el llibre ‘La cuina del futur’.

Ara torno referir-me al prolífic Pere Castells. Li fan una entrevista sobre aquest llibre. Es fa curt. Us deixo la darrera pregunta resposta.

Cuina i ciència és un oxímoron?

Els de Harvard ens vénen a buscar aquí perquè fem el curs de ciència i cuina allà. Ferran Adrià, Joan Roca, Carme Ruscalleda, Santi Santamaria… han creat un microclima a Catalunya únic al món. Ara hem d’academitzar-ho. Arribarà un moment que hi haurà doctors en gastronomia. Em preocupa molt la quantitat d’innovacions que s’han produït en un restaurant i que s’han quedat allà
.

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació