Enric I. Canela

Fa uns dies la Generalitat de Catalunya va nomenar el professor de la UOC Albert Sangrà com a director acadèmic del Pla de doctorats industrials.

Des de l’1 de juliol, Albert Sangrà es va fer càrrec de la direcció fent el relleu del l professor de la UPC Antonio Huerta que actualment dirigeix ICREA .

Albert Sangrà és director acadèmic de la Càtedra UNESCO – Educació i Tecnologia per al Canvi Social de la UOC. Fins al 2014 ha estat el director de l’eLearn Center de la UOC, del qual ho va ser durant dos anys. És expert en e-learning, educació i TIC, organització educativa, docència universitària virtual, metodologia docent, polítiques educatives i planificació estratègica de les TIC en educació. També és investigador del grup de recerca EDUL@B (Educació i TIC).

La feina feta per Antonio Huerta va ser excel·lent. Espero i desitjo que la direcció d’Albert Sangrà ajudi a augmentar encara més el prestigi del Pla. Les coses estan funcionant molt bé i si el Govern continua apostant-hi d’aquí uns anys obtindrem els fruits.

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació