- Enric I. Canela - http://www.enriccanela.cat -

La nova direcció acadèmica del Pla de doctorats industrials

Enric I. Canela

Fa uns dies la Generalitat de Catalunya va nomenar el professor de la UOC Albert Sangrà [2] com a director acadèmic del Pla de doctorats industrials [3].

Des de l’1 de juliol, Albert Sangrà es va fer càrrec de la direcció fent el relleu del l professor de la UPC Antonio Huerta [4] que actualment dirigeix ICREA [5] .

Albert Sangrà [2] és director acadèmic de la Càtedra UNESCO – Educació i Tecnologia per al Canvi Social [6] de la UOC. Fins al 2014 ha estat el director de l’eLearn Center [7] de la UOC, del qual ho va ser durant dos anys. És expert en e-learning, educació i TIC, organització educativa, docència universitària virtual, metodologia docent, polítiques educatives i planificació estratègica de les TIC en educació. També és investigador del grup de recerca EDUL@B [8] (Educació i TIC).

La feina feta per Antonio Huerta va ser excel·lent. Espero i desitjo que la direcció d’Albert Sangrà ajudi a augmentar encara més el prestigi del Pla. Les coses estan funcionant molt bé i si el Govern continua apostant-hi d’aquí uns anys obtindrem els fruits.