Enric I. Canela

Avui he rebut el correu en el que Biocat ens presenta la Memòria Anual 2015. Diu que és un recull dels principals indicadors, projectes i fites aconseguides durant un any d’intensa activitat treballant per a la BioRegió de Catalunya.

He anat a consultar la memòria. Un document digital, molt ben organitzat. Sobre les activitats diu: Al llarg de 2015, Biocat va organitzar 65 activitats públiques, entre les quals s’inclouen 15 sessions internacionals del programa B·Debate i 12 sessions del programa MOEBIO. A més, Biocat va organitzar, col·laborar o participar en unes altres 41 activitats.

Tot i el diuen a la pàgina de benvinguda Carles Puigdemont i Albert Barberà, president i director general de Biocat, l’entitat necessitaria un nou impuls, recuperar el que era quan va ser creada a l’any 2006. Trobo a faltar el lideratge inicial de Manel Balcells, que va presidir la comissió executiva des de desembre de 2006 fins febrer de 2011. L’aposta de la Generalitat aleshores ha anant desfent-se com un terròs de sucre. Només la bona feina dels que estan al capdavant manté Biocat en el lideratge de la representació de la Biociència catalana.

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació