Enric I. Canela

Llegia que Nature publicarà el pròxim 24 de novembre un dossier especial sobre la recerca a Catalunya amb el títol de ‘Spotlight on Catalonia’: el focus sobre Catalunya. La difusió serà enorme.

El dossier es publicarà en la versió impresa de la revista a la secció ‘Careers’.L’especial inclourà contingut editorial específic de la BioRegió de Catalunya, conjuntament amb articles promocionals i anuncis de les universitats, institucions científiques i empreses privades que hi vulguin participar. Els preus dels continguts publicitaris de l’especial oscil·len entre 2.600 i 16.475 lliures (entre 3.000 i 19.700 euros aproximadament).

Que la revista Nature dediqui un dossier especial sobre la nostra recerca vol dir que la considera de primera categoria. Cert que volen fer negoci, però si consideren que treure informació nostra genera valor vol dir que ens tenen en consideració

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació