Enric I. Canela

Avui he rebut un correu de comiat del Salvador Alemany, president del Consell Social de la Universitat de Barcelona, avui ex-president. El dia 28 de juliol va finalitzar el seu mandat tot presidint el seu darrer plenari del Consell Social.

Posa fi a un mandat de quatre anys que va començar el 4 d’abril del 2012, quan va ser nomenat pel Govern de la Generalitat. En el moment de fer el balanç de la seva etapa, ha rebut l’agraïment i el reconeixement del conseller d’Empresa i Coneixement, Jordi Baiget, i del rector de la Universitat de Barcelona, Dídac Ramírez, així com la felicitació unànime del plenari del Consell Social.

No repetiré el que podeu trobar al web de la Universitat de Barcelona. Si diré que guardaré un record excel·lent de Salvador Alemany com a president del Consell Social. Jo el coneixia de fa bastants anys. Havíem coincidit esporàdicament en diverses ocasions, sense cap relació professional ni institucional. D’aleshores puc recordar les seves converses agradables i sempre intel·ligents.

Respecto la seva immensa imatge d’home públic, agraeixo la seva bonhomia, tant de bo n’haguessin més a la vida pública.

De la seva època de president del Consell Social només puc transmetre una imatge positiva. Home prudent que sap fer valer la seva opinió sense necessitat de cap demostració. Em sap greu que marxi, però el termini està exhaurit.

Gràcies Salvador Alemany.

Queda en funcions Joan Corominas. És president de la Comissió Econòmica del Consell, amb el qual ha estat vinculat els darrers quinze anys. És enginyer industrial per la UPC i diplomat per IESE. President del grup d’empreses Familiar, és membre del Consell del Banc Urquijo, de Nexica i del Grup PSS, així com membre de la Junta Directiva d’Egarsat. Ha estat president de Sabadell Grup Assegurador; membre del Consell d’EY Espanya i membre de la Junta Directiva del Cercle d’Economia. Fins ara, Corominas era vicepresident del Consell Social de la Universitat de Barcelona.

El nou president serà nomenat per acord del Govern de la Generalitat per un mandat de quatre anys renovable per un únic període de la mateixa durada.

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació