Enric I. Canela

Fa uns dies ens deia la Fundació Bancària “la Caixa” que el seu el Pla Estratègic 2016-2019 situa la recerca en un dels màxims nivells de prioritat, juntament amb l’atenció a les necessitats socials i el suport a la cultura i a l’educació.

En aquest context, l’entitat ha creat un consell assessor d’experts en recerca amb la finalitat que orienti les línies mestres d’actuació en aquest àmbit, que disposarà d’una inversió anual de 90 milions d’euros el 2019. El Consell Assessor estarà presidit per Isidre Fainé, president de la Fundació Bancària “la Caixa”, i tindrà com a vicepresident a Josep Baselga. Jaume Giró, director general de la Fundació Bancària “la Caixa”, dirigirà el nou òrgan.

S’hi incorporen, a més dels anteriors, Joan Massagué, Valentí Fuster, Pedro Alonso, Juan Ignacio Cirac, Victòria Camps, Andreu Mas-Colell, Israel Ruiz, Pere Berga, Josefina Castellví i Javier Solana. Jordi Portabella, director de l’Àrea de Recerca i Coneixement de la Fundació Bancària “la Caixa”, actuarà com a secretari. El Consell es reunirà quadrimestralment i tindrà la seu a Barcelona.

Podeu completar la informació a l’enllaç.

És una bona notícia que La Caixa segueixi pensant en ciència i recerca.

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació