Enric I. Canela

A final de juliol escrivia Les apreciades universitats tot fent-me ressò dels resultats del baròmetre d’Opinió Pública elaborat pel CEO i publicat el passat dia 22 de juliol, que mostra que les universitats són les institucions millor valorades per la població catalana.

Ahir Jordi Montaña, rector de la Universitat de Vic – Universitat Central de Catalunya (UVic-UCC), publicava La universitat, la més ben valorada on comenta i valora aquests resultats. M’agrada que acabi dient:

Felicitem calorosament, doncs, la iniciativa del CEO de posar les universitats en el llistat d’institucions a valorar a Catalunya. I ens felicitem pel fet que, com suposàvem, és una institució ben valorada. La més ben valorada. Ara falta que el CIS ens inclogui en la seva enquesta. Les universitats ho agrairem.

Parlar de les universitats, considerar-les i valorar-les és positiu per a tots nosaltres. Allà on es valora la universitat i la recerca hi ha mes qualitat de viada

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació