Enric I. Canela

Aquest matí al Paranimf de l’Edifici Històric de la Universitat de Barcelona s’ha celebrat l’acte d’inauguració del curs acadèmic 2016-2017 del sistema universitari català. Hem pogut gaudir d’una magnífica lliçó inaugural llegida per Amàlia Lafuente, catedràtica de Farmacologia de la Facultat de Medicina i Ciències de la Salut i excel·lent escriptora de novel·la mèdica. La lliçó ha estat: Medicina i literatura, una parella de fet.

L’acte ha estat presidit pel president de la Generalitat, Carles Puigdemont, acompanyat del rector de la Universitat de Barcelona, Dídac Ramírez,

Podeu llegir el resum de l’acte al web de la Universitat de Barcelona. Aquí només destacaré les paraules que ha pronunciat e rector en aquest darrer discurs d’inauguració abans del final del seu mandat.

Ha dit el rector: Davant el rumor d’una possible aplicació de l’article 155 de la Constitució espanyola, i encara colpits pel to emprat en l’obertura de l’any judicial, la Universitat de Barcelona, en l’exercici de la seva autonomia universitària, continuarà fidel al costat de la ciutadania i de les institucions catalanes.

Gràcies rector.

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació