Enric I. Canela

Les eleccions al rectorat de la Universitat de Barcelona estan convocades. El 28 de novembre votarem en primera volta. Cinc persones han anunciat que seran candidats. No sabem si apareixerà algun més o algun d’ells s’ho repensarà. En tot cas, en aquestes condicions una segona volta, l’1 de desembre, està assegurada.

Dos articles de premsa anuncien al gran públic quins són:

De moment els cinc valents que s’han postulat són:

 • David Vallespín, catedràtic de Dret Processal
 • Joan Elias, catedràtic d’Àlgebra
 • Joan Guàrdia, catedràtic de Metodologia de les Ciències del Comportament
 • Màrius Rubiralta, catedràtic de Química Orgànica
 • Norbert Bilbeny, catedràtic d’Ètica

A hores d’ara és impossible fer prediccions. La dispersió de vot amb tants candidats pot provocar sorpreses notables. També que un o dos grups d’estudiants es moguin i vagin junts a votar un candidat impulsats per algú, cosa que provocaria, atesa la clàssica abstenció d’aquest col·lectiu, resultats poc esperats.

No em consten més pàgines, si surten ja ho diré.

Una resposta a “Els precandidats a rector de la Universitat de Barcelona”

 1. a 26 nov. 2016 a les 1:12 Francesc Martín

  Hola a tothom,

  Aprofitant que ja estem a prop de les eleccions al rectorat (28/11/2016), i després d’haver seguit i analitzat les campanyes dels diferents candidats amb molta atenció, tant presencialment com virtualment, he decidit expressar el meu desig, comentant quin dels cinc candidats es més apte per ser el Rector de la nostra universitat, val a dir que es tracta d’un estudi molt acurat i treballat (equips, programa, comunicació tant verbal com no verbal dels candidats, aptituds i actituds, carisma, cerques per internet,…) no només per la seva trajectòria personal, que trobo que es extraordinària, sinó pel programa que planteja. Per mi el millor candidat durant la campanya, sens dubte, a sigut el Dr. Joan Guàrdia Olmos, podreu veure les entrevistes dels diferents candidats al següent enllaç:

  http://www.ub.edu/eleccionsrectorat2016/candidats.html

  El seu programa es caracteritza per ser realista, aplicable a curt termini sense necessitat de grans despeses, sense el farem, farem, farem, que acaba en no res (això ja ho coneixem prou bé) , a més, aquest emfatitza en la renovació de la UB (primordial!, estem al s.XXI no al s.XIX), tant a nivell tecnològic (necessari urgentment!!), transparència (sembla obi no? En manca hi molta).
  Internacionalitzar, potenciar la recerca, donar suport a l’estudiant de manera més efectiva i eficient, facilitar, retenir i donar oportunitat al jove talent (fonamentalíssim), en definitiva FUTUR 4.0.

  Francesc Martín

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació