Enric I. Canela

És una satisfacció dir que després de molts mesos de feina, des de començaments del 2013, dilluns es va obrir al públic en general el Portal de la Recerca de les Universitats de Catalunya. Actualment el Portal es pot consultar sense usuari ni contrasenya, la qual cosa permet que es pugui conèixer la recerca dels investigadors de les universitats catalanes a través d’un únic Portal. Forma part de la transparència a què estem obligats els servidors públics.

Aquest Portal recull la informació dels diferents CRIS (Current Research Information Systems o Sistemes de Gestió de la Informació Científica) de les universitats. Remarco “diferents” per assenyalar les dificultats de desenvolupament que ha tingut el projecte. Els objectius i una breu explicació del Portal els podeu trobar aquí.

He fet de president de la comissió de vicerectors de les universitats que ha gestionat això. Un encàrrec més aviat honorari que ha servit per convocar reunions i gestionar-les. En tot cas un honor. Un plaer acompanyat a tots els que realment han fet la feina: la comissió de treball, els fantàstics tècnics de les universitats i el gran equip del CSUC (Consorci de Serveis Universitaris de Catalunya). Són tots persones que estimen la feina que fan i això fa que amb pocs recursos es puguin fer productes de gran vàlua.

Ara tots, ells en especial, esperem els comentaris per millorar, una millora contínua. El producte seguirà millorant.

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació