Enric I. Canela

Aquests dies s’ha publicat el nou University Ranking by Academic Performances (URAP 2016-2017). Fa uns mesos publicava els resultats anterior (veure La Universitat de Barcelona destaca en el rànquing URAP 2015-2016). Deia aleshores que la Universitat de Barcelona es trobava en el lloc 49è del món i millorava respecte l’edició anteriors en la que estava en el lloc 52è. Ara està encara millor, en el lloc 45è.

A l’edició anterior estava en el 13è lloc de les universitats europees, abans al 14è. Ara està en el lloc 10è d’Europa. Les primeres d’Europa, per aquest ordre, són: Oxford, College London, Cambridge, Imperial College London, Copenhage, KU Leuven, Pierre & Marie Curie, Swiss Federal Institute of Technology Zurich, Utrecht i Barcelona. La UAB segueix en el lloc 50.

Naturalment, de l’Estat, la UB és la primera i la UAB la segona. Catalunya bé. La llista de l’estat col·loca València en el tercer lloc.

2 respostes a “Un nou rànquing i un gran resultat per a la Universitat de Barcelona”

  1. a 09 nov. 2016 a les 6:39 Assumpció Cantalozella

    L’ enhorabona!!!!!!! I, gràcies.

  2. a 09 nov. 2016 a les 7:12 Enric I. Canela

    Gràcies a tu.

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació