Retorn a la normalitat


Enric I. Canela

Portava força temps sense tocar el bloc, ara un mes. Moltes raons em van fer aturar. La principal va ser una caiguda a final d’agost que em va lesionar un braç i em deixar amb dificultats per escriure. No va ser res greu però vaig estar força temps amb moltes dificultats. Cap entrebanc de salut greu, incomoditat molta.

Vaig fer molt poca escriptura durant les setmanes següents. Dir que estic perfecte del problema del cop seria dir el que no és, però ara ja no tinc cap dificultat per escriure.

Se’m va acumular feina de tot tipus i feina docent endarrerida, també pel mateix. Van venir temps complicats a la Universitat de Barcelona, canvi de rector, provisionalitat i eleccions al desembre. Vulguis que no tot genera un cert tipus de neguit i et roba temps mental.

Com era lògic, passades les eleccions vaig deixar de ser vicerector de Política Científica. A la pràctica fa tot just una setmana que s’ha materialitzat tot ja que les festes de Nadal mantenen la universitat administrativament inactiva.

Deixar aquesta activitat també m’ha comportat un descans i recuperació de temps mental. Aquest estat d’ànim més positiu m’ha fet recuperar l’interès per continuar amb aquesta activitat comunicativa. No sé amb quin ritme ni aprofundiment però tornaré a agafar un cert ritme.

Tampoc sé si dedicaré temps a escriure en aquest bloc alguna cosa de caire més científic. Veuré, no vull dir el que no sé.

El que si sé és que el canvi de vida a la Universitat de Barcelona m’ha donat nous ànims.

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació