Enric I. Canela

Després d’un article dient que “ja torno a ser aquí”, escric per comentar que avui L’Econòmic ha publicat el meu article mensual. És tracta de “Com voldria la universitat“.

Destaquen els editors: Existeix a Catalunya recerca relativament bona en altres àmbits que té dificultats per mantenir-se. Tot i compartir la idea que no és possible estar en primera línia en tot i que no hi haurà mai prou recursos per lluitar pel lideratge en tots els camps, és una necessitat de país formar professionals ben preparats en tots els sectors i això no vol dir només fer graduats ben formats. També necessitem més doctors que s’integrin a la societat i això implica que s’han de finançar contractes predoctorals i també la recerca per tal que puguin fer les seves tesis doctorals.

Jo no sé si està o no ben destacat. El que si sé és que: El govern ha d’invertir per situar les universitats en les millors condicions i per fer que el coneixement es converteixi en recursos.

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació